Energiemanagement

Het maximale rendement voor uw bedrijf

Renewable energy

Vermijd negatieve marktprijzen

Met behulp van curtailment balanceren we de vraag naar en het aanbod van groene energie. De overvloedige aanwezigheid van duurzame energiebronnen, zoals zonnepanelen en windmolens, kan leiden tot een overschot aan groene elektriciteit tijdens periodes met veel zon en wind. Dit kan leiden tot negatieve energieprijzen, waarbij je zelfs moet betalen voor het terugleveren van energie. Door gebruik te maken van day-ahead prijzen, zorgen we ervoor dat er geen energie wordt geïnjecteerd wanneer de marktprijzen negatief zijn. De zonnepanelen blijven wel voldoende produceren om het eigen verbruik te dekken.

Staden 1

EV charger management

Laad uw elektrische voertuigen optimaal met groene energie. Ons geavanceerde beheersysteem zorgt ervoor dat uw voertuigen gedurende de dag efficiënt worden opgeladen, waarbij we minimaliseren hoeveel elektriciteit u van het net moet halen en tegelijkertijd overbodige injectie vermijden. Dit bevordert niet alleen een grotere zelfconsumptie van uw zonnepanelen, maar verbetert ook de terugverdientijd. Als u snel een laadbeurt nodig heeft, zelfs wanneer de zon niet schijnt, kunt u eenvoudig aangeven of u de voorkeur geeft aan zonne-energie of een snelle oplaadbeurt. Bij ons staat uw flexibiliteit centraal, zodat u uw elektrische voertuigen kunt opladen op de manier die het beste past bij uw behoeften en voorkeuren.

Custom development

Optimaliseer uw energie-efficiëntie en maximaliseer uw Return on Investment met onze geavanceerde batterijsystemen voor onbalanssturing, waarmee u een actieve rol kunt spelen in het balanceren van het net en tegelijkertijd substantiële financiële voordelen kunt behalen.

pexels kindel media 9800005

Load control

Efficiënt beheer van het energieverbruik door elektrische apparaten en systemen te regelen om de piekbelasting te verminderen en het energieverbruik te optimaliseren. Door slimme aansturing van elektrische apparaten, zoals diepvriezers, maximaliseren we het zelfverbruik van zonne-energie. Dit optimaliseert niet alleen de prestaties van de zonne-installatie, maar kan ook aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. De mogelijkheden worden steeds op bedrijfsniveau bekeken.

Ministry of Solar

Energiemanagement

Interesse in zonnepanelen, E-management of een concrete vraag? We helpen u graag verder. Vul het formulier in en we beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

MOS investeert

Ministry of Solar investeert in uw bedrijf in uw toekomst in onze planeet

Ministry of Solar investeert ook zelf in zonnepaneelprojecten, waardoor uw bedrijf kan profiteren van groene stroom zonder zelf te investeren. Bovendien bieden we ook zakelijke mogelijkheden aan via Power Purchase Agreements (PPA), waarbij Ministry of Solar de investering volledig draagt.

Ontdek hoe onze oplossingen uw bedrijf kunnen helpen om te profiteren van zonne-energie zonder voorafgaande investeringen, waardoor uw energiekosten dalen en tegelijkertijd de impact op het milieu vermindert.