Zonne-energie

Van studie tot installatie en optimalisatie

Het proces

Fase 1

Eerst vindt een grondige studie plaats waarbij alle mogelijke vraagstukken worden bekeken zowel intern als extern.

Fase 2

Na de studie wordt een concept voorgesteld dat het beste voldoet aan de noden van uw bedrijf en uw situatie met als doel uw rendement te maximaliseren.

Fase 3

We sluiten een overeenkomst tussen de twee partijen. De scope van het project wordt vastgelegd zodat alle betrokken bedrijven worden beschermd.

Fase 4

De start van de installatiewerken. Elk project krijgt bovendien een dedicated team bestaande uit een project manager, een AC en DC ingenieur, een assistant en een werfleider.

Fase 5

Uw installatie wordt vlekkeloos onderhouden en gemonitord.

Ministry of Solar

Volledige ontzorging

Ministry of Solar ontwikkelt op maat gemaakte oplossingen om de rendabiliteit van zonne-energie voor uw bedrijf te optimaliseren. Ons toegewijde team begeleidt elk project volledig met gegarandeerde kwaliteit en een hands-on aanpak, vanaf de initiële studie tot aan de bouw, controle en opvolging.

Advies en ontwikkeling

Elk zonneproject start met een grondig studieproces om de beste technische en economische oplossing te verzekeren. We analyseren uw elektriciteitsverbruik en beschikbare ruimte om een ontwerp te vinden dat perfect aansluit bij uw behoeften en doelen, rekening houdend met diverse factoren zoals omgeving en mogelijke subsidies.

Bouw en realisatie

Onze zonneparken worden gebouwd en geïnstalleerd met hoogwaardige materialen en componenten van hoogstaande merken. Door de expertise van onze ingenieurs en technici worden projecten efficiënt en tijdig afgerond. 

Monitoring en onderhoud

Dankzij onze verschillende onderhoud- en monitoringsformules kiest u zelf hoe betrokken Ministry of Solar blijft bij de opvolging van uw zonnepark. U krijgt van ons steeds uw eigen login zodat u zelf de opbrengsten van uw zonnepanelen kunt opvolgen.

Wij raden aan om minstens jaarlijks een preventief onderhoud te laten uitvoeren om de optimale werking van uw PV-installatie te garanderen.

Zonneopbrengst

Zorgeloos genieten van alle voordelen die groene energie met zich meebrengt. U kunt steeds bij Ministry of Solar terecht voor eventuele optimalisaties, batterijen of energiemanagement.

Renewable energy

Renewable energy

Voor bedrijven blijven zonnepanelen een winstgevende investering, met name vanwege de voortdurende stijging van energie- en distributietarieven in België. Door te investeren in zonne-energie kunnen bedrijven zelf hun energiebehoeften voorzien, waardoor ze minder gevoelig zijn voor de volatiliteit van de energiemarkt.

Dit minimaliseert niet alleen de impact van prijsstijgingen, maar versterkt ook het imago van het bedrijf als een milieubewuste en energie-efficiënte organisatie.

Onafhankelijkheid

Onafhankelijkheid van de stijgende elektriciteitsprijzen en de volatiliteit van energieprijzen op de markt.

Rendement

Hoog financieel rendement op lange termijn.

Wist je dat?

Je als bedrijf de investering kan laten uitvoeren door Ministry of Solar? Op deze manier hoef je niet zelf te investeren, maar kan je toch profiteren van goedkope en groene stroom!

Dak

Installaties op daken

Grond

Installaties op grond

Floating

Installaties op water

Muur

Installaties op muren

Carport

Installaties op carports

Subsidies

Bepaalde projecten komen in aanmerking voor overheidsbijdragen. Bespreek uw project met ons en we bekijken de mogelijkheden voor uw bedrijf.