Wij investeren

Help mee de energietransitie te versnellen!

Energiepartner van jouw bedrijf

Als energie-pionier met een missie, zoekt Ministry of Solar voortdurend naar beschikbare ruimtes om te investeren in zonnepaneelinstallaties. Dit kunnen bedrijfsdaken, een braakliggend stuk grond, een wateroppervlakte of zelfs een vrije muur zijn. 

Ontdek hoe uw eigendom kan worden omgetoverd tot een bron van duurzame energie, zonder financiële lasten voor uw bedrijf.

Hoe werkt het?

Power Purchase Agreement of Recht van opstal

Onderzoek

Onze aanpak begint met een grondige analyse van de behoeften en vereisten van onze klanten. Deze gegevens vormen de basis voor het ontwerpen van een zonneproject dat niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar ook maximale rendementen oplevert.

Financiering

Ministry of Solar neemt de volledige investering op zich, zonder kosten voor de klant. Uw bedrijf geniet van zonne-energie zonder kapitaaluitgaven (capex).

Formule

Met onze ‘recht van opstal’ formule (of power purchase agreement) neemt Ministry of Solar de investering voor haar rekening, waarbij de eigenaar profiteert door de opgewekte stroom af te nemen tegen een voordelig tarief.

Monitoring en onderhoud

Ministry of Solar neemt alle taken en verantwoordelijkheden voor onderhoud en monitoring op zich, waardoor u volledig wordt ontzorgd.

Onderzoek

We maken een grondige analyse van de mogelijkheden.

Financiering

Ministry of Solar neemt de volledige investering op zich, zonder kosten voor u.

Formule

Met onze ‘dakhuur’ formule investeert Ministry of Solar in zonnepaneelinstallaties op uw beschikbare oppervlaktes, waarbij wij de investeringskosten dragen en u als eigenaar van het dak profiteert van een extra inkomstenbron.

Monitoring en onderhoud

Ministry of Solar neemt alle taken en verantwoordelijkheden voor onderhoud en monitoring op zich voor volledige ontzorging van de klant.

Bedrijfsdak verhuren

Renewable energy

Financieel interessant, zelfs zonder initiële investering

Ministry of Solar helpt bedrijven om groene doelen te behalen. Met zowel onze ‘recht van opstal’ formule (of power purchase agreement) of ‘dakhuur’ formule nemen wij de investering voor onze rekening, waarbij de eigenaar profiteert door de opgewekte stroom af te nemen tegen een voordelig tarief.

Maak je bedrijf klaar voor de toekomst en bespreek de mogelijkheden met ons ervaren team.

Ministry of Solar

Experten in renewable energy

Als one-stop shop ontwikkelt en combineert ons team na diepgaande analyse de juiste technologieën voor zonne-opwekking, zonne-opslag en zonne-management voor uw bedrijf. Ons aanbod maakt de CO2-transitie makkelijker dan ooit.

Bespreek uw project!